Vanaf september wordt VYZYR versterkt met twee specialisten.

Benny Zijl en Frank Verhagen zijn namen die al vele jaren bekendheid genieten in de wereld van lokale belastingen Gemeenten en Waterschappen. Samen met hun expertise kan VYZYR u, als klant, nog meer terzijde staan als het gaat om gespecialiseerde kennis en ontzorging op het gebied van business intelligence binnen uw vakgebied.

Vanaf 1 oktober start Benny Zijl als fulltime specialist. Wij stellen hem graag langs deze weg aan u voor:

Mijn naam is Benny Zijl.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in het vakgebied Lokale Belastingen gemeenten en waterschappen. Van aanvang af heb ik het vakgebied vanuit de volle breedte kunnen ervaren. Vanaf 2011 heb ik deze brede kennis goed kunnen benutten vanuit een functionele / technische rol. Beheerswerkzaamheden, maar ook innovatie en (door)ontwikkeling van maatwerk waren in die rol belangrijke taken.

Binnen mijn vakgebied heeft vooral het vertalen van informatiebehoefte uit de belastingprocessen naar inzichten mij steeds het meest gefascineerd.

Per 1 oktober start ik als ‘Specialist Business Intelligence’ bij VyZyr waar ik enorm naar uit kijk…

Vanaf 1 september zal ook Frank Verhagen voor VYZYR komen werken. Frank is al vele jaren technisch specialist (en ontwikkelaar) op het gebied van Lokale Belastingen vanuit de leverancier van Key2Belastingen c.a., Centric. Voorlopig (in ieder geval tot en met december 2018) zal Frank één week per maand ons team versterken