Heerlen, 23-04-2019.

Vandaag heeft de Regionale Belasting Groep (onze eerste klant), ook gekozen voor uitbreiding naar de landelijk groeiende VYZYR standaard op het gebied van Lokale Belastingen.

Hiermee krijgt de belastingsamenwerking uit Schiedam ook toegang tot onze centraal onderhouden wijze van informatieverschaffing. Tevens sluit de RBG hiermee aan bij de klantengroep die deze standaard richting geeft vanuit ons gebruikersportaal.

Naast de flexibiliteit, die VyZyr® biedt aan de organisatie om eigen inzichten te creëren, wordt er nu alvast een complete set aan management- en stuurinformatie toegevoegd. Deze set bestaat op het moment van schrijven uit meer dan 35 standenregisters!

Het abonnement op onze standaard verzekert de RBG van een volledige basis van waaruit steeds gecontroleerde, juiste, volledige en tijdige informatie geleverd wordt…

Deel dit nieuwsbericht

Geïnteresseerd in VYZYR?

Heeft u al over ons gehoord? Of heeft de informatie op onze website u nieuwsgierig gemaakt over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe VYZYR uw bedrijf naar een “In Control” toestand kan brengen!

Contact