Vanaf 1996 ervaring..

Onze experts breiden al sinds 1996 hun ervaring verder uit binnen de lokale overheid. Zij zijn gespecialiseerd in business intelligence, data science, procesmanagement, business control en informatievoorziening met een focus op lokale belastingen, en overheidsfinanciën. VYZYR beschikt over alle bronnen om u dagelijks volledig te ontzorgen op deze gebieden.

onze werkwijze

Experts van VYZYR®

Harold vanhommerig van VYZYR

Eigenaar/BI Expert

Harold vanhommerig

Arnoud van der Lugt VYZYR

Accountmanager

Arnoud van der Lugt

Benny Zijl VYZYR

BI Expert

Benny Zijl

Frank Offermans VYZYR

BI Service & Support Specialist

Frank Offermans

Oracle Developer

Philip van den Berg

Daan Aipassa VYZYR

Software Developer

Daan Aipassa

Thijs Henssen VYZYR

Data Scientist / Software Developer

Thijs Henssen

UX/UI Designer

Bryan Jalhaij

Anita Nacken-Meijer van VYZYR

Ondersteuning bedrijfsvoering

Anita Nacken-Meijer

Philip Bollen van VYZYR

A.I. / Data science Expert 

Philip Bollen

Erik van Heusden van VYZYR

Business Intelligence specialist

Erik van Heusden

Data Integratie specialist

Hedwy van de Werf

Ons standaardconcept

Het merendeel van onze klanten neemt een abonnement op een landelijke standaard bij VYZYR. Deze landelijke standaard wordt op centrale wijze doorontwikkeld en vernieuwd. Op deze wijze borgen wij te allen tijde een volledige ontzorging aan onze klanten op het vlak van business intelligence:

Informatiebehoefte

Vanuit ons abonnement leveren wij een permanente doorontwikkeling en innovatie van onze business intelligence die aansluit op de informatiebehoefte van onze klanten. De impuls ontstaat vaak vanuit veranderde wetgeving, behoeftes n.a.v. bestuurlijke doelstellingen, proceswijzigingen, enz.

Om deze informatiebehoefte uiteindelijk deel te laten uitmaken van onze landelijke standaard, is kanaliseren van groot belang. Daarom hebben wij een webportaal geopend voor onze klanten waar geplaatste wensen centraal kunnen worden weergeven.

Stemmen

Zodra de wens van een klant gepost is, is deze direct beschikbaar voor alle andere VYZYR klanten rondom dat thema (bijv. lokale belastingen).

Elke VYZYR klant krijgt een x-aantal maandelijkse stemmen die mogen worden uitgedeeld aan geplaatste wensen. De stemmen vervallen aan het einde van een maand, waarop alle klanten weer een nieuwe bundel ontvangen voor de nieuwe maand.

Het spreekt voor zich dat de wensen met de meeste stemmen als eerste worden opgepakt om ontwikkeld te worden door ons team van experts.

Ontwikkelfase

De wensen met de meeste stemmen zijn op het moment dat deze worden opgepakt de meest dringende wensen op het vlak van business intelligence. Alle klanten kunnen zich abonneren op deze wens en ontvangen dan bij statuswijzigingen een e-mail met de corresponderende inhoud.

Als ontwikkelteam geven wij informatie wanneer de wens is opgepakt, door wie en wanneer de resultaten worden opgeleverd.

Test- en acceptatiefase

Na afronding van de werkzaamheden ontvangt de aanvrager een bericht dat de taak voltooid is. Alvorens de wens definitief aan de landelijke standaard wordt toegevoegd, kan de aanvrager nog om aanpassingen vragen.

Als alle aanpassingen verwerkt zijn, wordt de oplossing aan de landelijke standaard toegevoegd en ontvangen alle klanten een bericht dat ze beschikken over een nieuwe VYZYR rapportage.

Evaluatie/doorontwikkeling

Als alle klanten met de nieuwe uitbreiding werken, ontstaan altijd nog wel vragen/opmerkingen. Deze worden vaak in de vorm van een dialoog beantwoord en ons expertiseteam beoordeelt dan of de vragen/opmerkingen wel/geen impact hebben op de landelijke standaard.

Als het team van mening is dat de informatiebehoefte wijzigt n.a.v. de vragen/opmerkingen, beginnen we opnieuw bij de eerste stap…

Ontstaan VYZYR®

In 1996 begon ik mijn ambtelijke loopbaan op de afdeling Belastingen van de gemeente Heerlen. Het duurde niet lang voordat ik veel mogelijkheden zag hoe Informatietechnologie hulp kon bieden om meer inzicht te krijgen in het vakgebied “Lokale Belastingen”. Vanuit mijn financiële én ICT achtergrond ontstonden inzichten hoe ik structureel voor meer grip op bedrijfsvoering zou kunnen zorgen…Vanuit de gemeente Heerlen werkte ik mee aan de oprichting van één van de eerste Nederlandse samenwerkingsverbanden op het terrein van lokale belastingen.

Mede door het toenmalig vooruitstrevende en innovatieve leiderschap van de alg.manager, bereikten wij samen met GBRD de finale in de strijd om Neerlands’ slimste organisatie. Vanaf toen wist ik het zeker, dit (Slimme Organisaties) moest de rode draad in de rest van mijn werkzame leven gaan worden!

Harold Vanhommerig