Een woord van de oprichter.

Vanaf 1996 ervaring..

In 1996 begon ik mijn ambtelijke loopbaan op de afdeling Belastingen van de gemeente Heerlen. Het duurde niet lang voordat ik veel mogelijkheden zag hoe Informatietechnologie hulp kon bieden om meer inzicht te krijgen in het vakgebied “Lokale Belastingen”. Vanuit mijn achtergrond als systeemontwikkelaar en diverse financiële opleidingen kreeg ik bepaalde inzichten hoe structureel meer grip op de bedrijfsvoering kon ontstaan…

Mijn groeiende behoefte om te ondernemen in een ambtelijke wereld zette mij aan tot snelle ontwikkelingen… Vanuit de gemeente Heerlen werkte ik mee aan de oprichting van één van de eerste Nederlandse samenwerkingsverbanden op het terrein van lokale belastingen. Mede door het toenmalig vooruitstrevende en innovatieve leiderschap van de alg.manager, bereikten wij samen met GBRD de finale in de strijd om Neerlands’ slimste organisatie. Vanaf toen wist ik het zeker, dit (Slimme Organisaties) moest de rode draad in de rest van mijn werkzame leven gaan worden!

Harold Vanhommerig

Harold Vanhommerig

Geïnteresseerd in VYZYR?

Heeft u al over ons gehoord? Of heeft de informatie op onze website u nieuwsgierig gemaakt over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe VYZYR uw organisatie meer “In Control” brengt met juiste, tijdige en volledige informatie.

Contact