Data Scientist

Beschrijving

Jij bent als Data Scientist samen met het team van VYZYR (14 mensen groot) verantwoordelijk om op zoek te gaan naar waardevolle inzichten. Je duikt in de enorme hoeveelheid ruwe data die onderhouden wordt door de lokale overheid en legt daarbij een focus op lokale belastingen (gemeentelijke belastingen/waterschapsbelastingen). Je weet door inzet van Data Science en Machine Learning de verschillende wensen en vraagstukken op te lossen. Uiteindelijk breng je de getrainde modellen en oplossingen in productie en help je mee deze te integreren in onze producten en softwareoplossingen. Je draagt bij aan de professionele groei van het Data-Science team en helpt je teamgenoten een stap verder met jouw inzicht in de State-Of-The-Art algoritmes en oplossingen.

Functie-eisen

Jij bent communicatief vaardig en staat graag in contact met je collega’s. Jij vindt het leuk om collega’s mee te krijgen en te enthousiasmeren. Dat betekent dat je proactief en overtuigend bent. Het beheersen van de Nederlandse taal is een grote pré.

Daarnaast neem je het volgende mee:
  • Jij hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, het liefst met veel Data Science raakvlakken;
  • Werken met een Microsoft Azure platform is voor jou vertrouwd;
  • Ervaring in een soortgelijke rol als Data Scientist of een zeer gedegen Data Science opleiding is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Machine Learning, Artificial Intelligence en Neural Networks zijn niet alleen steekwoorden voor jou, maar je kunt de technieken daadwerkelijk toepassen om tot nieuwe oplossingen voor onze klanten te komen;
  • Het is een pre als je ervaring hebt met software ontwikkeling.

Voordelen

Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Naast je salaris en vakantiegeld bieden wij een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling en waarde! Samen met jou kijken we graag naar het gezamenlijke potentieel en liggen er wellicht mooie perspectieven.

Waarom je bij VYZYR wilt werken

Een geweldig team van experts

Opname in de "VYZYR familie"

Groeikansen

Je krijgt wat je verdient

Je eigen laptop

Je eigen nieuwe smartphone

De mogelijkheid om je bij te scholen

De meest flexibele werkgever!

Direct solliciteren naar positie van Data Scientist

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres
Hoe bent u te weten gekomen over deze positie?
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.