Business intelligence voor iedereen.

 • Laagdrempelig

 • Veelzijdig

 • Snel

 • Exportmogelijkheden

 • Veilig

 • Delen

 • Versiebeheer

 • Connectiviteit

 • Analysemogelijkheden

 • Autorisaties

Met een business intelligence instrument als VyZyr® kiest u voor software die iedere medewerker in uw bedrijf kan én gáát gebruiken.
VyZyr® kent geen restricties op het aantal gebruikers, immers, heeft niet iedere gebruiker recht op inzicht?
Al is het maar dat elke medewerker zelf kan zien hoe zijn/haar eigen werkzaamheden zijn gevorderd?

Met dit uitgangspunt onderscheidt VyZyr® zich meteen van de gevestigde orde in BI tools, VyZyr® is namelijk toegankelijk voor iedereen.

Laagdrempelig als geen enkele andere BI software, maar wel minstens net zo veelzijdig. Lees zeker ook de testimonials van onze diverse klanten.

Wij ontzorgen u graag.

 • Geen databasekennis nodig

 • Alle bedrijfsinzichten altijd beschikbaar

 • Consistent

 • Standaard

 • Juist en volledig

VyZyr® Belastingen is het concept waarmee wij u alle informatie leveren die u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen rondom Lokale Belastingen te besturen. Dit wil zeggen, wij leveren voor uw gehele organisatie onze BI-tool VyZyr®, wij verzorgen de transformatie van uw gegevens naar informatie (onze Transformatielaag) en daarnaast verzekeren wij u de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de informatie (door een veeltal aan geautomatiseerde controleprocessen). Met deze optie bent u in staat om te allen tijde aan elke vrager en vanuit elke invalshoek informatie te leveren over uw belastingproces. Bovendien beschikken wij over de instrumenten om het proces te verlengen naar begroting en afdracht, zodat ook deze processtappen geïntegreerd kunnen worden in de subadministratie belastingen.

Vragen?

Ja! Tenminste, als uw organisatie diensten verleent op het vlak van lokale belastingen.

Met ontzorgen bedoelen wij dat u geen eigen kennis in uw organisatie nodig heeft om inzichten/rapporten te ontwikkelen. Ook heeft u geen onvoorziene kosten op het vlak van inhuur op dit gebied. Daarnaast kunt u altijd vertrouwen op consistente, juiste, tijdige en volledige informatie…

Wij hanteren een “fixed price” principe als het gaat om de levering van de dienst VyZyr® Belastingen. Vanzelfsprekend gelden er staffels waardoor grotere organisaties een hoger tarief betalen dan kleinere organisaties. U betaalt dus géén extra licentiekosten als er een gebruiker toegevoegd moet worden voor uw organisatie. Laat u vrijblijvend informeren door ons…

Omdat VyZyr® Belastingen op basis van een standaard transformatielaag werkt, zijn implementatietrajecten nooit lang. Een implementatietraject is steeds afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk en de ondersteuning op het vlak van netwerkbeheer/ICT ondersteuning. Gemiddeld duren implementatietrajecten 2 weken.

In de toekomst willen wij ook andere thema’s gaan aanbieden. Op dit moment leveren wij als totaaloplossing alleen VyZyr® belastingen. Wellicht kan onze BI-tool VyZyr® in combinatie met ondersteuning door ons bedrijf u echter al in stappen naar een volgend niveau brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op…

Wellicht! VyZyr® is zodanig generiek dat het aan nagenoeg alle gangbare gegevensbronnen te koppelen is (Oracle, SQL Server, MySQL, Excel, MS Access, XML, enz…)

Op dit moment kan VyZyr® op elke Windows platform gebruikt worden. Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

VyZyr® is een hybride Windows applicatie, dwz, VyZyr® draait op een Windows computer, maar maakt gebruik van een webserver en webservices om instellingen op te halen en op te slaan. Op deze manier bent u verzekerd van een betrouwbare en steeds beschikbare applicatie.

Uw bedrijfsgegevens gaan vanuit VyZyr® nooit over een lijn naar “buiten”. VyZyr® biedt ook geen enkele functionaliteit om dit te ondersteunen. Dit wordt vanzelfsprekend in gebruikersovereenkomst en een eventuele bewerkersovereenkomst met  u vastgelegd.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de informatie op onze website nog tot meer vragen leidt. Aarzel daarom niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen

Geïnteresseerd in VYZYR?

Heeft u al over ons gehoord? Of heeft de informatie op onze website u nieuwsgierig gemaakt over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe VYZYR uw organisatie meer “In Control” brengt met juiste, tijdige en volledige informatie.

Contact