Over ons

 

Welkom bij VyZyr B.V.

VyZyr B.V. is een jonge organisatie die voor het grootste deel is ontstaan uit VIA Consultancy. Sinds 1999 hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist op het vlak van Business Intelligence.

Buiten onze brede expertise in het werkveld, hebben wij geïnvesteerd in de ontwikkeling van één generieke BI oplossing ~ VyZyr®. Na jarenlang gewerkt te hebben met de oplossingen die geboden werden door de gevestigde orde, hadden wij ons bedacht dat er een oplossing zou moeten komen, die onderscheidend moest worden voor onze klanten.

Een oplossing die op elke werkplek geïnstalleerd zou kunnen worden, niet gehinderd door per-gebruikerslicentie-overeenkomsten. Waarom zou “inzicht” beperkt moeten worden tot slechts enkele gebruikers binnen uw organisatie?

Daarnaast zou de oplossing de laagdrempeligheid van een spreadsheetprogramma moeten hebben en een “foolproof” bediengemak.  Applicatiebeheerders zouden geen uren, of zelfs dagenlang bezig moeten zijn met het oerwoud aan constructies om een rapport/inzicht te ontwikkelen.

Wij informeren u graag over deze voordelen en hoe u hier in uw bedrijf optimaal van zult profiteren!